HIBIN

Opleidingen voor de bouwmaterialengroothandel
Bekijk het aanbod

HIBIN

Hibin Opleidingen biedt een brede selectie aan vakopleidingen. Zo kan je steeds werken aan je ontwikkeling en zorgen dat je bijblijft als het gaat om de laatste ontwikkelingen in de branche en jouw vakgebied. Maar ook als het gaat om het vervullen van een nieuwe functie biedt Hibin Opleidingen de benodigde kennis en vaardigheden in de vorm van een prima vakopleiding. 

Programma

Het programma van Hibin Opleidingen beslaat 4 leerlijnen: de bouwtechnische, de commerciële, de bouwlogistiek en de management leerlijn. Elk van deze leerlijnen is opgebouwd volgens hetzelfde principe: e-learning modules voor de basiskennis, vervolgens blended learning opleidingen om de gewenste vaardigheden en aanvullende kennis te ontwikkelen. De leerlijnen worden gecompleteerd met topopleidingen, waarmee volledig functievolwassen handelaren aan de branche worden afgeleverd.

Naast deze 4 leerlijnen bieden wij diverse workshops, masterclasses en webinars waarin specifieke onderwerpen en actualiteiten aan bod komen. Voor klantspecifieke vragen ontwikkelen wij ook maatwerk en incompanytrajecten.

Hibin Opleidingen werkt zoveel mogelijk samen met betrokken partijen uit de toeleverende bouw. Zo zorgen we ervoor dat elke vakopleiding perfect aansluit op de praktijk.

Hibin Opleidingen is onderdeel van Koninklijke Hibin, de brancheorganisatie van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland.

Het KCBT is verantwoordelijk voor de uitvoering
van het volledige aanbod
van Hibin Opleidingen.

{

“We willen dat bedrijven automatisch aan Hibin Opleidingen denken als het om ontwikkelingsvraagstukken gaat. Daarvoor zijn we er tenslotte. Met KCBT kunnen we die rol veel beter vervullen. We zijn op zoek gegaan naar een constructie en een partner waarmee we onze ambities om bedrijven actiever te ondersteunen, wel waar konden maken. We zijn altijd al bezig het aanbod te versterken en up-to-date te houden, maar om dat te laten landen, moeten we intensiever contact onderhouden met de leden. Met Ernest Boer en Henny Wellinghoff hebben we twee mensen die al jarenlang betrokken zijn en de branche en de lidbedrijven goed kennen.”

Ghislaine Hoenderboom Programmamanager Professionalisering Hibin Opleidingen

“Het zijn mensen uit de opleidingspraktijk die de sector en de cursisten kennen. Het is een mooie match. Met deze stap kiezen we voor continuïteit en betrokkenheid.”

Loek Wensink

CITAAT

Meer informatie?