Ons aanbod

Het eigen aanbod van het KCBT

Het POP-Loopbaangesprek

Hoe weet je wat je personeel aan scholing nodig heeft? Hoe sluiten de opleidingen aan bij de ontwikkeling van de organisatie op de lange termijn? Kenniscentrum Bouwtoelevering kan jou en jouw medewerkers ondersteunen bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, dat antwoord geeft op deze vragen.

Lees meer

Coaching en begeleiding

De coaching- en begeleidingssessies geven inzicht in drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierdoor wordt een gefundeerd inzicht verkregen in kwaliteiten en valkuilen van de kandidaat om zo te komen tot een goed, persoonlijk talent- en ontwikkelingsplan. 

Lees meer

De commerciële vestigingstraining

Een klantgerichte en commerciële bouwmaterialenhandel kan pas succesvol zijn als er optimaal samen wordt gewerkt met elkaar en andere afdelingen. Kortom, ieder streeft hetzelfde doel na: Enthousiaste Tevreden Terugkomende Klanten.

Lees meer

GoodHabitz

Heb je de smaak te pakken van het online leren? Dan kun je naast jouw opleiding bij KCBT ook via ons online leerplatform diverse aanvullende trainingen volgen. Bij Kenniscentrum Bouwtoelevering verzorgen we opleidingen voor de hout- en bouwmaterialentoelevering.

Lees meer

Maatwerk

KCBT voert op aanvraag ook incompany- en maatwerkopdrachten uit. Vooraf voeren we een gesprek met de opdrachtgever om exact vast te stellen wat de ontwikkelbehoefte is. Vaak worden hierin ook concrete klantvragen meegenomen.

Lees meer

Bedrijfsadvies

KCBT biedt met het opleidingsaanbod diensten aan waar alle partijen in de branche gebruik van kunnen maken. Bedrijven in de branche kunnen ook vragen hebben die concurrentiegevoeliger zijn.

Lees meer

Bekijk ook het HOC cursusaanbod

Aanbod

Meer informatie?